• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  divendres, 15 de febrer de 2013

  COMUNICAT SITUACIÓ NEGOCIACIONS ENDARRERIMENTS

  Aquí teniu el  comunicat conjunt del Comitè d'Empresa i la Secció Sindical CCOO referent a la situació en la que es troba la negociació dels endarreriments.  COMUNICAT COMITÈ D’EMPRESA DE SERVEIS D’ESPLAI/01_2013
  SECCIÓ SINDICAL DE CCOO-SERVEISD’ESPLAI/01_2013

  Situació de la negociació sobre el pagament dels endarreriments

  Com recordareu Serveis d’Esplai té un deute amb els treballadors i les treballadores (totes aquelles persones que han treballat per l’entitat des de 2009 estiguin encara en nòmina o no) derivat de la no regularització del salari segons IPC de 2009 i de la no aplicació dels increments salarials (tant IPC com conveni) de 2010.


  A gener de 2012 es va regular el salari de totes les persones que treballem a l’entitat. És a dir, cobrem segons marquen les taules salarials del conveni. Un cop arribats a aquest punt vam obrir  la negociació per a organitzar el pagament del deute generat. A desembre de 2012 vam arribar, la gerència i el comitè, a un principi de pacte en el qual, entre d’altres punts, es destinava una quantitat (10.000 euros) per a iniciar el pagament dels endarreriments. Quantitat que es podia veure augmentada si a juny de 2013 l’entitat guanyava serveis que generessin ingressos considerables. També s’havia valorat la possibilitat, apuntada pels companys d’estructura, de que el pagament s’iniciés a principi de l’any 2013.

  En aquests moments la negociació està aturada. Des del comitè hem demanat un seguit d’informacions a l’entitat (tant a Serveis d’Esplai com a la Fundació Catalana de l’Esplai) que ens permetin verificar la solvència de la mateixa a l’hora de fer front als compromisos adquirits. Estem a l’espera de que ens siguin facilitades per tal de continuar.

  Quan reprendrem les negociacions us informarem així com de qualsevol notícia relacionada amb el tema que s’esdevingui durant aquest període.

  PODEU SEGUIR LES INFORMACIONS, TAMBÉ, A

  Twitter: @cesse2 (twitter), @SS_SE_ccoo

  Facebook: Ce Serveis d’esplai Fce

  Blog: comiteserveis.blogspot.com
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comments:

  Item Reviewed: COMUNICAT SITUACIÓ NEGOCIACIONS ENDARRERIMENTS Rating: 5 Reviewed By: Unknown
  Amunt