• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  divendres, 15 de març de 2013

  PERMÍS DE LACTÀNCIA ACUMULADA

  ACORD AMB L'ENTITAT

  L'Estatut dels Treballadors i la Llei 39/1999 de 5 de novembre de mesures per a la conciliació de la vida laboral i familiar permeten la possibilitat de gaudir d'un permís d'una hora (fraccionable en 1/2h a gaudir al principi i al final de la jornada laboral) per a l'alletament, tant natural com artificial, del nadó. Aquest permís es pot compactar deixant la llei a la negociació col·lectiva la manera de fer-ho.

  En el 2n. Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya es recull la possibilitat de compactar el permís però no estableix la manera de calcular la durada fet que en un sector com el nostre, amb jornades tan diferents, porta a confusió a l'hora de fer-ho.

  Per això des de CCOO mitjançant el comitè vam demanar a la gerència establir una pauta aplicable a tots els treballadors i treballadores de l'entitat (recordeu que el permís també el pot gaudir el pare). Després de negociar-ho hem arribat a un acord segons el qual ELS TREBALLADORS I LES TREBALLADORES DE SERVEIS D'ESPLAI GAUDIRAN, EN CAS DE DEMANAR LA COMPACTACIÓ, D'UN PERMÍS PER LACTÀNCIA DE 30 DIES NATURALS.
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comments:

  Item Reviewed: PERMÍS DE LACTÀNCIA ACUMULADA Rating: 5 Reviewed By: CCOOFundesplai
  Amunt