• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dilluns, 25 de maig de 2020

  PROBLEMES AMB ELS COBRAMENTS DELS ERTOS

  Problemes amb els cobrament dels ERTOs


  Desde que es va presentar l'ERTO a Fundesplai ens han arribat molts casos de Treballadores que no han rebut cap ingrés o han cobrat unes quantitats que no tenen res a veure amb el que haurien d'haver cobrat (principalment les persones que tenen més d'una feina).

  En la anterior notícia que vam publicar us vam fer arribar un enllaç perquè us possessiu en contacte amb el SEPE i fer arribar la vostra reclamació, tot i que sembla que no acaba de funcionar massa bé.  Dons bé, el passat divendres el Ministerio de Trabajo va crear un correu electrònic per intentar agilitzar i respondre a tots els casos que encara no han cobrat o han cobrat malament.

  El correu és aquest:


  Us recordem el contingut que heu de posar:


  D/Dña.............. con DNI......... con fecha de nacimiento ............ afectado/a por el ERTE aprobado por la autoridad laboral a favor de la empresa FUNDACIÓ CATALANA DE L'ESPLAI con CIF: G61096368 y CCC: 08114637555 (explicar també  si treballeu a una altre empresa, en aquest cas heu de fer constar les dades de les dues empreses)  solicito al SEPE hacer  la transferencia correcta del 70% de mi base de cotización y subsanar todos los errores que afectan a mi prestacion del ERTE, tal como marca el real decreto 09/2020, 

  Heu de posar el vostre nom complert i el vostre número de telefon.
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comments:

  Item Reviewed: PROBLEMES AMB ELS COBRAMENTS DELS ERTOS Rating: 5 Reviewed By: CCOOFundesplai
  Amunt