• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dimecres, 10 de juny de 2020

  CONEIXES EL PLAN DEL GOVERN ANOMENAT "PLAN ME CUIDA"?

  Plan Me Cuida per afavorir la conciliació familiar


  El passat 17 de Març, el govern va aprovar el Real Decreto-ley 8/2020 on, en el seu article 6 parla del Plan Me Cuida. En aquest pla s'anomenen mesures extraordinàries dirigides a afavorir la conciliació familiar de cara a una tornada a la normalitat amb escoles, centres de dia, centres assistencials,... encara tancats o amb restriccions d'assistència.

  Dons bé, una d'aquestes mesures especials inclou la possibilitat de poder demanar una reducció de jornada de fins el 100% amb la seva corresponent reducció del salari. Per poder-la sol.licitar s'han de cumplir una sèrie de requisits que venen recollits en els articles 37.6 i 37.7 de l'estatut dels treballadors

  Aquesta mesura cal destacar que és millor que qualsevol tipus d'excedència ja que un cop finalitzat el curs (les persones que treballen en centres educatius) poden cobrar l'atur sense cap problema, mentre que si agafes una excedència necessites treballar un dia per poder cobrar l'atur.

  Un altre dels aspectes a destacar és que es pot demanar amb només 24h. d'antelació tot i que recomanem que es faci amb la major antelació possible per tal de afavorir la gestió de la mateixa i la cerca d'una persona substituta (en cas que sigui necessària).

  A continuació us adjuntem una plantilla per fer la petició:


  A la atenció de .............................. ,

  Jo (nom i cognom) amb DNI ........................ i d'acord amb el que estableix l'article 6 del Real Decreto-ley 8/2020, sol·licito a Fundesplai una reducció de la meva jornada del ...... % per cura directa d'un menor de 12 anys, una persona amb discapacitat o un familiar de fins a 2n grau de consanguinitat o afinitat que, per raó d'edat, d'accident o d'enfermetat no es pugui valdre per sí mateix. La reducció tindrà data d'inici a    /  /2020 i data de finalització   /  /     .

  Gràcies



  A ........................ a   /  / 2020







  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Item Reviewed: CONEIXES EL PLAN DEL GOVERN ANOMENAT "PLAN ME CUIDA"? Rating: 5 Reviewed By: CCOOFundesplai
  Amunt