• Novetats

  Amb la tecnologia de Blogger.
  dimecres, 21 d’octubre de 2020

  CCOO DENUNCIA IRREGULARITATS EN LA DISTRIBUCIÓ DE LA JORNADA DEL PERSONAL DE SUPORT EDUACTIU DE L'IMEB

   Aquest inici de curs ha estat marcat per la excepcionalitat de la pandèmia del COVID-19 i per aquesta raó l'Ajuntament de Barcelona, a través de l' Imeb ha ampliat les hores del suport educatiu per poder cobrir millor les necessitats de les escoles bressol municipals.

  El que hauria d'haver estat una bona notícia no ho ha estat ja que la distribució d'aquestes hores està portant molts mal de caps a les treballadores. 

  Les direccions tenen el poder de decidir quan es realitzen aquestes hores en funció de les necessitats de cada centre i algunes d'elles les estableixen de tal manera que fraccionen les jornades de les treballadores de suport en 3 franges horàries. Aquest fet incompleix l'Article 12 de l'Estatut dels Treballadors i per això CCOO ho ha fet saber tant a les empreses gestores com a l' Imeb.

  Algunes empreses gestores han parlat amb les direccions i han revertit aquesta situació però d'altres no. És per això que hem registrat una carta a l'Imeb per demanar que sigui ell, com a titular del servei, que rectifiqui i no hi hagi cap bressol que es trobi en aquesta situació.

  Aquí teniu la carta que hem registrat 👇👇👇👇👇👇
  • Comenta a Blogger
  • Comenta a Facebook

  0 comentaris:

  Item Reviewed: CCOO DENUNCIA IRREGULARITATS EN LA DISTRIBUCIÓ DE LA JORNADA DEL PERSONAL DE SUPORT EDUACTIU DE L'IMEB Rating: 5 Reviewed By: CCOOFundesplai
  Amunt